Hva er E-liste?

E-Liste tilbyr tjenester i henhold til byggherreforskriften § 15.

Forskriften gjelder elektronisk føring av oversiktsliste, bedre kjent som mannskapsliste, på bygg- og anleggsplasser. Det er i hovedsak byggherrens oppgave å kontrollere og oppdatere oversiktslisten daglig, som en del av arbeidet med helse, miljø og sikkerhet (HMS).

Med E-Liste kan byggherrer enkelt administrere besøk på byggeplassene sine ved å lage QR-koder i det nettbaserte systemet. Du kan skrive ut så mange koder du ønsker og holde orden på flere byggeplasser samtidig. Tjenesten krever ingen fysisk kortleser, besøkende trenger kun mobiltelefon for å registrere besøk på anleggsplassen.

Fordelen med QR-kodeløsningen fra E-Liste som du henger opp fysisk ved inngangen til en anleggsplass er at du alltid har et system som fungerer og som enkelt kan tas med til neste prosjekt uten omprogrammering eller ekstra kostnad. Kodesystemet krever ikke internettilkopling og strøm for deg som byggherre, og vil aldri bli satt ut av spill av klimaet vi har i Norge.

Som administrator og byggherre har du mulighet til å lage automatiske påminnelser, sende meldinger eller laste opp dokumenter til alle som er registrerte på byggeplassen. Skal det for eksempel foregå en brannøvelse, strømstans eller en endring av byggetegninger, kan du enkelt varsle alle besøkende digitalt, slik at de er oppdatert til enhver tid.

Tjenesten er superenkel i bruk og utgjør en suveren løsing for HMS og kvalitetssikring. Den dekker alle lovens krav om elektronisk oversikt over byggeplassen, og det eneste besøkende trenger er et gyldig HMS-kort og en mobiltelefon.

Kom i gang på kun 5 minutter

(Første 7 dager er gratis)

Adresse:
Orkdalsveien 30
7300 Orkanger

E-liste.no - 915 376 215 MVA