Om E-liste

E-Liste tilbyr tjenester i henhold til byggherreforskriften § 15. Forskriften pålegger byggherrer å føre elektroniske oversiktslister, også kjent som mannskapslister, over alle som besøker bygge- og anleggsplasser. Det er utbyggers oppgave å kontrollere og oppdatere oversiktslisten daglig, som en del av arbeidet med helse, miljø og sikkerhet (HMS).

Med E-Liste kan byggherrer enkelt opprette og administrere byggeplasser digitalt. Ved hjelp av QR-koder som knyttes til byggeplassen får du full kontroll over alle arbeidere og besøkende.

Du har mulighet for å skrive ut så mange koder du ønsker og administrere mange byggeplasser samtidig. Tjenesten krever ingen fysisk kortleser, man trenger kun mobiltelefon for å registrere besøket sitt på anleggsplassen.

Systemet fungerer perfekt under norske værforhold, og du kan ta det med deg videre til neste prosjekt uten omprogrammering eller ekstrakostnader. Det kreves ikke nettilgang og strøm på byggeplassen.

Som administrator av kontoen på E-Liste har du også mulighet til å lage automatiske påminnelser, sende meldinger og laste opp dokumenter til de registrerte på byggeplassen. Skal det for eksempel foregå en brannøvelse, strømstans eller en endring av byggetegninger, kan du enkelt varsle slik at alle besøkende er oppdatert til enhver tid.

Systemet er superenkelt i bruk og en suveren løsing for HMS og kvalitetssikring. Tjenesten dekker alle lovkrav for elektronisk oversiktsliste og det eneste de som besøker byggeplassen trenger er et gyldig HMS-kort og en mobiltelefon.

(Første 7 dager er gratis)

Prisliste:

1-10 brukere: 199 kr

11-50 brukere: 299 kr

51+ brukere: 399 kr

Prisene gjelder per byggeplass per måned.

Adresse:
Orkdalsveien 30
7300 Orkanger

E-liste.no - 915 376 215 MVA